Kretssamling i Sudndalen 5.-7. juni

Buskerud Skøytekrets inviterer til årets vårsamling på Hermon Høyfjellsenter i Sudndalen 5. 7. juni 2015. Les mer om samlingen.

Buskerud Skøytekrets inviterer til årets vårsamling på Hermon Høyfjellsenter i Sudndalen 5 juni- 7 juni 2015 
Velkommen til vår tradisjonsrike vårsamling i Sudndalen!!

Kretsens trenere legger som vanlig opp et godt og variert program for helga,og vertskapet på Hermon sørger for mat og drikke, og en god seng å sove i.Det blir og anledning til å ta seg ein dukkert eller to i Høyfjellsbadet. Samlingen starter Fredag formiddag med sykkeltur / alternativt barmarksøkt kl 18.Lørdag blir det økter både i, og utenom Energitrappa i Hol.Søndag blir det barmarksøkt/alternativt sykkel hjem. Kostnad for fre-søndag er 1070 kr/person.I prisen inngår overnatting, frokost, middag og nistepakke til lunsj.I tillegg er det fri bading for overnattingsgjester.Overnatting skjer i rom, leiligheter og hytter.
Priser på middag, bading og ev kortere overnatting må vi komme tilbake til.
Samlinga er primært tenkt for alle skøyteløpere fra 10år - veteraner.Men er det noen yngre søsken som vil bli med til Sudndalen, så har vi plass til de og. Send gjerne videre invitasjonen til andre løpere dere tror er intresserte.

Påmeldingsfrist: 15/5 2014 til Katrin Bozenhard: bozzanova@live.noEv spørsmål kan sendes på samme e-post adr, eller på mob: 918 42 789


Vel møtt til en flott skøytehelg!
Buskerud Skøytekrets

13.05.2015 21:03