Drammensløpet 2020, Furumo, Geithus er avlyst

[02.11.2020] Med bakgrunn i økt smitte i samfunnet generelt og på Østlandet spesielt har DSK i kveld dessverre truffet beslutning om å avlyse Drammensløpet som skulle ha vært avholdt lørdag 7. november. Beslutningen er truffet fordi vi ønsker på best mulig måte å bidra til å begrense spredning av smitte. Det er nå høyt smittepress i flere av kommunene som har påmeldte løpere inklusiv Drammen Kommune. Gjennomføring av løpet vil bety at vi samler opp mot 200 personer fra mange forskjellige kommuner. Vi føler oss ikke i stand til å ta ansvar for et arrangement av denne størrelsen hvis alle smittevernsregler skal ivaretas. Dertil kommer også hensyn til funksjonærer og løpere som kan være i risikogruppen. Vi beklager på det sterkeste og forstår at det er skuffende for mange unge løpere som har gledet seg til å komme på is.

La Drammens Skøiteklub bli din Grasrotmottaker. Les mer her...

Treningstider hurtigløp Marienlyst kunstis

Marienlyst kunstis er stengt pga. vedlikehold ut året 2020. Vi kommer tilbake med mer informasjon om treningstider når det nærmere seg nyttår.

Treningstider 2019/20:
Tirsdag  18.00-19.15
Onsdag 16.30-17.30
Torsdag 18.00-19.15
Lørdag   09.00-10.00

Hele banen er stengt for annen aktivitet i Drammens Skøiteklubs treningstider. Årsaken til dette er sikkerhet. Det er forbudt og oppholde seg på isen under ispreparering.

Siste trening er lørdag 7. mars 2020. 8. mars blir kjøleanlegget skrudd av.

Skøyteskole og lengdeløps-instruksjon

Siden Marienlyst kunstis er stengt ut året 2020 starter ikke skøyteskolen opp før etter nyttår.

Oppmøte i god tid før kl. 1745. Alle må registreres. Registreringen gjøres her. Drammens Skøiteklub har skøyteskole og lengdeløps-instruksjon på Marienlyst kunstis. Skøyteskolen er for barn 5-9 år kl 18:00 hver torsdag og varer 1 time. Oppmøte før kl. 18:00 slik at man er klar til å gå på isen kl. 18:00. Hurtigløpsinstruksjon for nye løpere 8-13 år hver tirsdag og torsdag kl. 18:00. Les mer om skøyteskole/rekruttgruppen her...

Utlån av skøyter

Drammens Skøiteklub har skøyter i de fleste størrelser som kan lånes gratis under trening på kunstisbanen tirsdager og torsdager. Skøytene må leveres inn når treningen er slutt. Det er også mulig å leie skøyter for hele sesongen mot betaling.

DSK trenger dugnader

Drammens Skøiteklub trenger hele tiden inntekter til drift av klubben - for å dekke store leieutgifter for klubbrom og garderobeutgifter på Marienlyst - til trening og representasjon for klubbens løpere. Hvis du vet om dugnadsmuligheter hvor klubbens medlemmer kan gjøre en innsats for å tjene noen kroner for klubben, gi beskjed til Karin Lund, tlf. 46673665.

Nyheter