Stort oppmøte på klubbens avslutning

Stort oppmøte på klubbens avslutning

I kveld ble avslutningen for sesongen avholdt. Rundt 50 aktive og foreldre møtte opp i Skiolds lokaler på Marienlyst. Klubbens sportslige leder Jon Arne Fossen ledet arrangementet. De årlige sportslige utmerkelsene ble delt ut.

Finn Hodts pokal skal deles ut til klubbens beste juniorløper. Dette er en sølvpokal fra Finns egen karriere. Den ble tildelt Emil Hansen. Emil har satset mye denne sesongen. Det har resultert i stor fremgang med bl. a. bronse på fellesstart i landsmesterskapet.

Sigurd Goli Jensens stipend deles ut til den løperen som har stått for den største prestasjonen siste sesong. Stipendet ble tildelt Marius Moen. Marius har hatt stor fremgang på alle distansene, og har bl. a. satt klubbrekorder på 5000 og 10000 i klasse 13 år.

Øyvinds pokal deles ut til en som gjennom sin væremåte bidrar til et godt miljø i klubben. Pokalen ble tildelt Bertha Natalie Hognestad, som har vært trener for skøyteskolen denne sesongen.

Årets vinner av «10-på-topp» ble kåret. Det ble Marius Moen for sin fremgang på 1500 m fra 2.54,29 til 2.22,33. «10-på-topp» består av et poengberegningssystem som måler fremgang på tvers av alder.

Årets klubbmestre fikk sine premier: Marius Moen (junior C), Emil Hansen (Junior B), Eirik Skavhaug Nergaard (senior) og Turi Nestegård (veteran 35 år).

De som har satt nye klubbrekorder ble premiert med den tradisjonelle kaktusen: Marius Moen, Turi Nestegård og Sigmund Førde.

Klubbens trenere ble hedret med blomster og godteri, og til slutt ble det servert kaker, kaffe og saft.

Bildet viser de fleste av de aktive som var til stede.

21.03.2018 21:54