Premiedryss på klubbaften i DSK

Premiedryss på klubbaften i DSK

Den tradisjonelle markeringen av sesongavslutning i DSK ble avholdt torsdag kveld på Idrettens Hus. Det var stappende fullt i lokalet, DSK blir flere og flere for hvert år. Det ble mye heder og ros på klubbens mange løpere.

Først fikk skøyteskoledeltagerne skøyteknappen (både sølv og gull), så var det premiering for klubbmesterskapet. Deretter var det utdeling av kaktuser til alle de som hadde satt klubbrekorder. Hele 7 løpere har satt klubbrekorder denne sesongen. Flest rekorder har Katrine Haug satt, til og med en seniorrekord.

Katrine gikk også til topps på 10-på-topp for sin 5000 m på 8.27 der hun forbedret persen sin med 40 sekunder. Nr. 2 ble Marie Fossen og nr. 3 ble Emil Hansen. Sigurd Goli Jensens stipend for beste sportslige prestasjon gikk til Eirik S Nergaard. Eirik har tatt steget opp blant de beste sprinterne i Norge med flotte plasseringer i NM. Finn Hodts pokal til beste juniorløper gikk til Katrine Haug og Øyvinds pokal ble tildelt Jonas Atterås Haugen, som har vært trener på skøyeskolen og for rekruttene.

Trenerne fikk ros for sin innsats. Før og etter premieutdelingene koste alle seg med kaker og kaffe/brus/saft. En meget vellykket klubbaften.

Se flere bilder her...

26.03.2015 17:06